Bemutatkozás

 
Golden Paris esküvői ruhaszalon
Egyedi, saját tervezésű menyasszonyi-,  menyecske-, és koszorúslány ruhák széles választékával várunk szalonunkban. Segítünk megtalálni a leginkább hozzád illő ruhát, amelyben igazán önmagad lehetsz a nagy napon. Esküvői ruhád lehet A-vonalú, sellő sziluett, trombita vagy egyenes szabású fazon, azonban a legfontosabb az, hogy eggyé tudj válni a ruháddal. Üzletünkben vásárlásra és bérlésre egyaránt van lehetőséged.

Hogyan történik ruhapróba?

Az előzetes bejelentkezést követően, a megbeszélt időpontban várunk zuglói esküvői ruhaszalonunkban, ahol tanácsadóink segítenek kiválasztani az esküvődön viselt darabjaidat, legyen szó menyasszonyi vagy menyecskeruháról. Rövid beszélgetés során megismerjük az esküvőd stílusát, témáját, valamint elképzelésedet arról, mit szeretnél viselni a nagy napon.

Az első ruhapróba előtt érdemes végignézni a weboldalunkon szereplő darabokat, hogy olyan ruhákkal tudjuk kezdeni a keresést, amelyek korábban már elnyerték a tetszésedet. Ezáltal tanácsadóink könnyebben fel tudják térképezni a stílusodat, ez segíthet abban, hogy a hozzád leginkább illő darabot találhassuk meg.

Természetesen ha nincs elképzelésed az sem okoz gondot. Ebben az esetben tanácsadóink szívesen segítenek a hozzád és az esküvő hangulatához leginkább illő stílusú darabot kiválasztani, hiszen tudjuk, hogy az ideális szabásvonal megtalálása csodákra képes.

Egy óra alatt annyi ruhát tudsz felpróbálni amennyit csak szeretnél. Ha ez az idő nem elegendő számodra vagy csak aludni szeretnél egyet a végleges döntés előtt, úgy természetesen várunk vissza téged a szalonunkba egy újabb próbára.

Miután megtaláltuk számodra a tökéletes darabot szívesen segítünk neked a ruhához illő kiegészítők kiválasztásában is, hogy még egyedibbé, különlegesebbé tudd tenni a megjelenésedet a nagy napon. Zuglói esküvői ruhaszalonunkban többféle fátyol, fejdísz, boleró és stóla között válogathatsz.

Gyakori kérdések
Milyen nyitvatartással működik a Golden Paris esküvői ruhaszalon?

Hétfőtől szombatig 11.00-18.00 óráig várjuk az érdeklődőket. Vendégeinket előzetes időpont-egyeztetés alapján, óránként fogadjuk.

Érkezhetek időpont-egyeztetés nélkül is?
Vendégeinket kizárólag előzetes bejelentkezés után tudjunk fogadni zuglói esküvői ruhaszalonunkba. Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehet, amelynek kitöltése mindössze néhány pillanatot vesz igénybe.

Az előzetes bejelentkezésre azért van szükség, mivel ruhaszalonunkat úgy alakítottuk ki, hogy tanácsadóink zavartalanul, maximális odafigyeléssel segíthessék kiválasztani a neked legmegfelelőbb ruhát. Célunk, hogy minden menyasszonyt osztatlan figyelembe részesítsünk.

Időpont hiányában kizárólag abban az esetben tudsz próbálni, amennyiben esküvői ruhaszalonunk időbeosztásában több órás szünet van és kizárólag addig tudunk a rendelkezésedre állni, amíg a következő időpontra érkező vendégünk meg nem érkezik.

Hogyan tudok időpontot foglalni ruhapróbára?
Amennyiben időpontot szeretnél kérni zuglói esküvői ruhaszalonunkba, keress minket a+36 30 312 3210-es telefonszámon, vagy töltsd ki a lenti űrlapot neved és  telefonszámod megadásával. Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!
Kell-e fizetni a próbákért?
Zuglói esküvő ruhaszalonunkba az első ruhapróba díjmentes, próbadíjat nem kell fizetni. Ha második ruhapróba is szükséged van, mivel bizonytalan vagy abban melyik a számodra tökéletes darab, úgy a második próba ára 10.000,-Ft, amely összeg a végül választott darab díjából levonásra kerül.
Vihetek magammal kísérőt a ruhapróbára?
Örömmel fogadjuk kíséreted is a ruhapróbán, hiszen tudjuk menyire fontos, hogy a hozzád legközelebb álló rokonok, barátok is részt vehessenek az esküvőd napján viselt darabok kiválasztásának folyamatában. Előtte azonban gondold át kinek a véleményére is adsz igazán, mivel tapasztalatunk szerint a túl sok eltérő vélemény könnyedén meg tudja hiúsítani a próbát.

Sajnos zuglói esküvői szalonunk befogadószáma korlátozott, így amennyiben 2-3 főnél nagyobb kísérettel érkeznél, úgy kérünk ezt telefonon előre jelezd számunkra és igyekszünk kérésednek eleget tenni.

Mit tegyek, ha kések a próbáról vagy ha mégsem tudok elmenni?
Természetesen megértjük ha késel, de kérlek feltétlenül jelezd a számunkra, hogy tudjuk számíthatunk rád. Kérünk azonban számolj azzal, hogy a menyasszonyokat óránként osztjuk be próbálni, így sajnos amennyiben érkeznek utánad, úgy nem tudunk tovább foglalkozni veled.

Ha mégis közbejönne valami, ami miatt nem tudsz eljönni hozzánk, úgy kérünk feltétlenül jelezd a számunkra, hogy ne várjunk téged. Megértjük ha közbejött valami és segítünk neked új időpontot találni.

Mivel készüljek a ruhapróbára?
Az első ruhapróba előtt érdemes végignézni a weboldalunkon szereplő darabokat, hogy olyan ruhákkal tudjuk kezdeni a keresést, amelyek korábban már elnyerték a tetszésedet. Ezáltal tanácsadóink könnyebben fel tudják térképezni a stílusodat, ez segíthet abban, hogy a hozzád leginkább illő darabot találhassuk meg. Természetesen ha nincs elképzelésed az sem okoz gondot. Ebben az esetben tanácsadóink szívesen segítenek a hozzád és az esküvő hangulatához leginkább illő stílusú darabot kiválasztani.
Mit hozzak magammal a ruhapróbára?
A ruhapróbára fehér vagy testszínű fehérneműbe érdemes érkezni, ami nem zavaró a ruhák alatt. Feltétlenül legyen nálad a nagy napon viselni szánt cipő vagy azzal hasonló sarokméretű, így még inkább el tudod képzelni, hogyan is fog hatni a ruha a nagy napon. Kérünk, hogy amennyiben lehetséges szalonunkba smink nélkül érkezz, hogy az arcodon lévő festék ne fogja be a ruhákat és hidd el így te is sokkal kényelmesebben fogod érezni magad a próba alatt.
Látogass el hozzánk!
IDŐPONTFOGLALÁS